Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Montering av bron över Söderström

Foto: Mats Björklund produktion

Aktuellt i ditt område

Upprustningen av järnvägssträckan mellan Stockholm Central och Stockholms södra är ett omfattande arbete. Det sker i ett tättbebyggt område med mycket tågtrafik och att göra detta utan att människor påverkas är omöjligt.

Våra arbeten sträcker sig längs hela järnvägssträckan, från Stockholm Central till Stockholms södra. Det är en sträcka på 2 km. Dessutom har vi gjort arbeten på Älvsjö godsbangård. 

Det kommer att märkas när vi bygger

Under byggets gång kommer du som bor eller jobbar i närheten av järnvägen att påverkas. Som vid alla byggarbetsplatser kan det bli stökigt, bullrigt och svårare att ta sig fram.

En viktig del i vårt arbete är att planera och samverka med andra i området för att göra din vardag så enkel och störningsfri som möjligt.

Kontakta oss

Om du upplever störningar på grund av våra arbeten eller har frågor är du välkommen att ta kontakt med oss, så ska vi på bästa sätt försöka hjälpa dig.

Trafikverkets Kontaktcenter, se kontaktinformation i fliken Kontakta oss ovan. 

Vi håller dig uppdaterad

Vi informerar kontinuerligt berörda närboende och näringsidkare om våra pågående och kommande arbeten här på webbplatsen och i sociala medier, men också på andra sätt, till exempel via utskick.

Ibland har vi möjlighet att informera i god tid, men vid andra tillfällen måste vi genomföra åtgärder som kan påverka dig dig i din vardag med kort varsel. Oavsett gör vi alltid vårt bästa föratt du ska bli informerad i rätt tid och vid rätt tillfälle.