Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Väg 278, Svartnö sydost om Norrtälje, broreparation

Vi ska reparera bron på väg 278 vid Svartnö, sydost om Norrtälje. Arbetet pågår mellan början av maj och vi räknar med att vara klara under hösten. Arbetet medför begränsad framkomlighet.

I samband med broreparationerna kommer ett körfält att vara avstängt och trafiken regleras med hjälp av trafikljus. Den första etappen av arbetet sker fram till den 15 juni. Sedan är det uppehåll i arbetet till fram efter midsommar. Vi räknar med att vara klara i oktober.

Vi vill skapa en säker vägarbetsplats

Vårt arbete påverkar din vardag. Vi hoppas på överseende med den något förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.

Tänk på att sänka hastigheten och ta hänsyn till dem som arbetar på vägen, din fart förbi är deras arbetsmiljö.

Vad ska vi göra?

Vi kommer bland annat att byta ut brons tätskikt och göra målningsarbeten. Det är viktigt att kontinuerligt underhålla och reparera våra broar och vägar så att alla kan köra tryggt och säkert. Vi hoppas att du har överseende med den längre restid som detta arbete medför.

karta_svartnö_750x350px_med.plupp.jpg

Den röda pluppen visar var bron ligger.