Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Flyfotografi över trafikplats Trångsund, väg 73.

Väg 73, trafikplats Trångsund, broreparation

Mellan den 8 maj och den 24 augusti reparerar vi bron på den södergående avfarten vid trafikplats Trångsund. Påfarten kommer att vara avstängd under arbetet, och trafiken leds om på Gamla Nynäsvägen. Trafik söderut hänvisas till trafikplats Skogås.

Den 8 maj fram till den 24 augusti ska vi göra reparationer på bron på den södergående påfarten vid trafikplats Trångsund. Trafiken kommer då att ledas om på Gamla Nynäsvägen och den trafik som ska söderut behöver åka till trafikplats Skogås för att där ansluta till väg 73.

När vi gör våra arbeten påverkar det din vardag. Vi hoppas på överseende med den förlängda restiden, det är vår ambition att störa så lite och så kort tid som möjligt.

Förra året reparerade vi bron på den norrgående avfarten vid trafikplats Trångsund. I sommar ska vi göra motsvarande arbete på påfarten i södergående riktning. 

karta_omledningsvag2021_vag73_trangsund_750px.jpg