Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Samrådsmöte 1

Den 16 februari 2011 träffade vi allmänheten i Hemavan. Kristina Björling Francki, projektledare, och WSP, konsult, presenterade bakgrunden till förstudien och tog in synpunkter på brister och problem.

Synpunkter tas in

Synpunkterna ska nu arbetas in och presenteras, på samrådsmöte 2 den 23 mars, som förslag på åtgärder. Då har man möjlighet att lämna synpunkter på de åtgärderna, som i sin tur arbetas in inför samrådsmöte 3 den 4 maj. Efter varje möte har man sju arbetsdagar på sig att lämna in synpunkter till Trafikverket. Gärna genom synpunktsformuläret i menyn till vänster.

Hur upplever man E12?

På samrådsmötet den 16 februari satt vi i grupper och diskuterade över kartor och tog in de problem som boende i Hemavan upplever kring E12. Det som lyftes var problemen kring busshållplatser och in och utfarter. Dessutom efterlevs inte hastighetsbegränsningarna. När det gäller gestaltning så är överdimensioneringen av skyltar ett problem. Det här är inte allt som togs upp på mötet så kom gärna nästa gång och deltag i dialogen.