Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Aktuellt

På den här webbsidan kan du hålla dig informerad om senaste nytt i Skellefteåprojektet. Vägutredningen som pågår påbörjades hösten 2009 och förväntas vara klar under hösten 2011.

Under den perioden kommer de olika delutredningarna i vägutredningen att fördjupas och informationsmöte och samråd att hållas.

Samråd hölls den 1 december

Vi presenterade de alternativ som vägutredningen studerat för press, allmänheten och skolungdomar. Öppet hus besöktes av 95 personer däribland gymnasieelever från Kaplanskolan som läser kursen Samhällsplanering. Ett femtiotal högstadieelever bänkade sig i grupper runt kartor för att diskutera resmål och vägar som de tar sig via till och från olika aktiviteter.

Samrådshandlingen finns tillgänglig under Dokument.

Förenklad tidplan

I en vägutredning ingår flera delprojekt och delprocesser. I den förenklade tidplanen kan du se när saker och ting händer i Skellefteåprojektet.

Mellan 1 december 2010 och 19 januari 2011 är det samråd. Då har du chansen att lämna in synpunkter på samrådshandlingen som du hittar under dokument, vägutredning i menyn till vänster.

Tidplan vägutredning Skellefteåprojektet (jpg-fil, 200 kB, öppnas i nytt fönster).

 

Obs! Äldre nyheter hittar du i vårt nyhetsarkiv - se menyn till vänster.