Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Välbesökta möten

Samråd i Sikeå och Ånäset lockade nära 200 personer att träffa Trafikverket och ta del av förslaget till ombyggnad av E4:an.

Trafikverket bjöd in till samråd i Sikeå den 19 februari och Ånäset den 20 februari för att berätta om planerna för ombyggnaden av E4 till 2+1 väg med mötesseparering. Inför mötena fanns det också tid för att ta del av och prata med Trafikverkets personal om vägförslagen. Frågor om enskilda vägar, hur man kommer fram till sina skogskiften och synpunkter om placering av gång- och cykelportar var några av ämnena som var aktuella.

- Vi planerar för att E4 ska bli mötesfri mellan Sikeå och Grimsmark. Det innebär att flera anslutningsvägar stängs och i stället ansluts till trafiksäkra korsningar, vilket påverkar den enskilde fastighetsägaren. Det känns bra att så många tog sig tid och deltog på våra möten och att våra förslag mottogs positivt. Vi har fått in flera synpunkter som vi tar med oss i vårt fortsatta arbete, säger projektledare Andreas Asplund.