Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Informationsbrev till fastighetsägare

I sommar startar olika förberedande arbeten och ett informationsbrev har skickats ut till berörda fastighetsägare längs Västra länken.

Vi ber fastighetsägare att informera eventuella arrendatorer och andra nyttjanderättshavare. Om du är fastighetsägare och inte har fått informationsbrevet, kontakta oss. Du hittar kontaktinformationen under hemsidans huvudrubrik.

Rättsprövning har begärts hos Högsta förvaltningsdomstolen men regeringens beslut om laga kraft gäller så länge inte domstolen meddelar annat. Under tiden arbetar vi därför med inriktning mot byggstart under 2019.

Vi har tidigare skrivit om de arbeten som planeras i sommar, till exempel ledningsarbeten, inmätning av gränsmärken, snitsling och stämpling av skog.

Mer information
Under dokument  finner du vägplanens fastställelsehandlingar med kartor samt broschyrer med information för dig som är fastighetsägare. Om du vill få handlingar i pappersformat, kontakta oss.