Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Ute och rastar hunden?

Har du hittat nya områden på Västra länken att rasta hunden på? Eller har favoritstigen försvunnit? Dagligen påträffar vi hundägare med lösa hundar i arbetsområdet för Västra länken. Det är ett livsfarligt och förbjudet ställe att rasta hunden på.

Just nu är det många som använder våra byggvägar och arbetsområden som gångstråk för att motionera, rasta hundar eller som genvägar. Som privatperson är det förbjudet att vistas inom arbetsområdet. Du utsätter inte bara dig själv för livsfara. Våra maskinförare utsätts för en enorm arbetsmiljörisk då de hanterar stora tunga fordon och hela tiden måste räkna med att det kan dyka upp gångare, hundägare och motionärer runt maskinerna. Vi har väldigt duktiga maskinförare, men de har inte ögon i nacken. Vänligen respektera skyltar och avspärrningar, de är till för att skydda dig. Våra arbetsområden är inte gångstråk.