Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Trafikomläggning till trafikplats Röbäck

Från söndag den 4 juli läggs all fordonstrafik över permanent till den nya trafikplatsen i Röbäck. Oskyddade trafikanter leds om via den nya gång- och cykelbron mellan Travbanevägen och Röbäck.

Fordonstrafiken kommer att flyttas över permanent till bron över den nya trafikplatsen. Detta möjliggör nästa steg i arbetet på entreprenad 9, Västra länken. Med start måndag 5 juli kommer korsningen Travbanevägen– Nya Skravelsjövägen att schaktas bort. Travbanevägen kommer att bli en återvändsgränd när projektet är färdigt. Istället kommer trafiken till och från Nya Skravelsjövägen, Volvo, Travet och andra målpunkter att passera via den nya Trafikplatsen. Omledningsvägen för oskyddade trafikanter kommer att justeras lite till, tills de anslutande gång- och cykelvägarna är färdiga och allt har belagts med asfalt. Följ skyltning och var uppmärksam på att förändringar kan ske. Då stora maskiner rör sig i området är det viktigt att respektera avspärrningar.

Illutration över omledningen, trafikplats Röbäck. (Pdf-fil, 1,7 mb, öppnas i nytt fönster)