Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt

Väg 554, bro vid Raningsbäcken, Klabböle

Rörbron vid Raningsbäcken i Klabböle, väg 554, skadades kraftigt i ovädret den 2 november och har stängts av för trafik. Vid undersökningar har det visat sig att skadorna är så pass omfattande att reparationerna kommer att ta längre tid än väntat.

För att underlätta för boende och trafikanter i området byggs en omledningsväg runt byggområdet. Omledningsvägen är färdig och öppnad för trafik. Då den är smal med ett körfält kommer ljussignaler att användas. Omledningen kommer att vara bärighetsklass 1. (BK1). Följ skyltningen och respektera hastigheten. Som förare eller resenär är det bra om du tänker på att det kan ta lite längre tid än vanligt att köra sträckan.

Uppmaning till alla närboende/intresserade
Vi vädjar än en gång till alla närboende och andra intresserade att respektera arbetsområdet. Tyvärr är det fortsatt många som inte respekterar våra avspärrningar eller arbetsområdet. Du riskerar inte bara ditt eget liv då rasrisken fortfarande är stor. Våra förare är duktiga, men de har inte ögon i nacken. Tack på förhand för att du respekterar våra avspärrningar och gör vår arbetsplats säkrare.