Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Aktuellt i Njurunda

Det händer mycket i Njurundabommen och Kvissleby just nu. Det är inte bara Trafikverket som satsar, utan även andra samhällsaktörer arbetar i området för att göra området till en bättre plats att bo, verka och transportera sig i.

Sommarens trafikpåverkande arbeten i Njurundabommen och Kvissleby med omnejd

I tabellen nedan finns de arbeten som har särskild trafikpåverkan och genomförs någon gång under maj-september 2018.

Väg Sträcka Åtgärd/påverkan
562 Nolby-Klockarberget

Förberedande arbeten inför dubbelspår. Delvis ett körfält öppet, omledning via lots och trafikljus till och med juli. Räkna med längre restid. Läs mer om projektet.

562 Myre-Njurundabommen (Njurundavägen) Beläggning, nedsatt hastighet, avstängda körfält, trafiken leds med lots eller trafikljus.
563 Mjösundsvägen Beläggning, nedsatt hastighet, avstängda körfält, trafiken leds med lots eller trafikljus.
564 Junivägen Beläggning och förstärkning av befintlig grusväg. Tidvis mycket begränsad framkomlighet, omledning kan förekomma.
566 Juniskärsvägen Beläggning, tidvis mycket begränsad framkomlighet, omledning kan förekomma. Insamling av underlag i form av borrning för markprover och utsättning stakkäppar inför byggnation 2019-2020. Läs mer om projekt på Juniskärsvägen 
567 Skottsund-Essvik-Nyhamn Beläggning, tidvis mycket begränsad framkomlighet, omledning kan förekomma.
     
     

Läs mer om sommarens trafikpåverkande arbeten i Västernorrland.

Läs mer om vad som händer i Njurunda med omnejd.