Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vägplanen för väg 562 genom Sundsvall finns tillgänglig för granskning

Den 20 februari till den 20 mars 2017 ställer vi ut vägplanen för väg 562 genom Sundsvall för granskning. Det innebär att du kan ta del av förslaget på hur vägen mellan Resecentrum och Trafikplats Skönsberg planeras att byggas om.

- Granskning är ett tillfälle för oss att samla in synpunkter på vägplanen från dem som berörs såsom sakägare, allmänhet, organisationer och myndigheter, berättar Trafikverkets projektledare Bengt-Erik Eriksson

Vägplanen består av kartor och beskrivningar av hur vägen ska byggas om samt av samrådsredogörelsen.

Samråd under arbetet med planen

Under arbetet med att ta fram vägplanen har vi haft samråd och dialog med allmänhet och berörda fastighetsägare, myndigheter och Sundsvalls kommun om deras behov. Utifrån de förutsättningar som finns har synpunkter arbetats in i vägplanen. Även under granskningsperioden finns möjlighet att lämna in synpunkter till oss att ta hänsyn till innan planen fastställs.

Här finns vägplanen

Vägplanen finns att ta del av på följande platser under ordinarie öppettider för respektive verksamhet:

  • Trafikverket, Nattviksgatan 8 i Härnösand
  • Sundsvalls kommun, Norrmalmsgatan 4 i Sundsvall

Vägplanen finns även på webben, under Dokument och Aktuella handlingar för delsträckan Sundsvalls Resecentrum - Trafikplats Skönsberg.

Lämna gärna synpunkter

Vi vill gärna ta del av dina synpunkter. Skicka dem till Trafikverket, Ärendemottagningen, Box 810, 781 28 Borlänge eller via epost till investeringsprojekt@trafikverket.se senast den 20 mars 2017. Ange ärendenummer TRV 2015/28126.

Du kan även lämna dina synpunkter digitalt via nedanstående länk.