Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Sprängningsarbeten i Bergsåker

I samband med arbetet med triangelspåret i Bergsåker kommer vi att utföra sprängningsarbeten i området. Timmervägen (väg 86) och järnvägstrafiken stängs av tillfälligt vid sprängtillfällena.

 För trafikanter på väg 86 innebär arbetena ett kortare stopp i samband med sprängning. Stoppen varar mellan fem och tio minuter.

Alla sprängningar föregås av korta signaler i cirka tre minuter, därefter hörs smällen och slutligen ljuder en lång signal som markerar att sprängningen är avslutad. Vakter finns på plats för att se till att ingen vistas inom området under sprängningarna.

Vi ber om överseende med de tillfälliga störningar som kan uppstå. Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss.

Sprängningarna inleddes under vecka 51 2018 och kommer att pågå i varierande omfattning under större delen av arbetet med bygget av triangelspåret.