Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tillfälliga nattarbeten

Mellan den 13 och 16 juni 2019 är både Mittbanan och Ådalsbanan stängd för tågtrafik. Vi kommer då att passa på att göra arbeten under dygnets alla timmar.

Ett par gånger varje år stänger Trafikverket delar av järnvägen för att kunna göra arbeten som inte är möjliga att göra medan tågtrafiken går som vanligt.

Mellan den 13 juni och 16 juni 2019 stängs trafiken av på Ådalsbanan och Mittbanan. I samband med det ska vi utföra grävarbeten på Ådalsbanan, strax söder om rondellen på Timmervägen/väg 86, och på Mittbanan cirka 400 meter väster om rondellen E14/Timmervägen. I bilden längre upp är områdena där vi ska arbeta markerade med rött .

Tidsfönstret under tågstoppet är mycket begränsat och vi måste arbeta intensivt för att hinna bli klara innan tågtrafiken släpps på igen. Tidspressen gör att vi behöver göra vissa arbeten även nattetid.

Vi ber om överseende med de störningar som uppstår i samband med bygget av Bergsåker triangelspår. Har du frågor du självklart välkommen att höra av dig.