Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Se upp för byggtrafik längs Mittbanan

Med start torsdagen den 15 oktober ska vi lägga in en ny växel på Mittbanan. Det innebär att vi kommer att arbeta utanför ordinarie arbetstid och ökad byggtrafik. Vi ber dig därför att vara extra uppmärksam när du rör dig i området denna period.

Med jämna mellanrum stoppar vi trafiken på järnvägen helt eller delvis för att kunna göra arbeten som inte går att genomföra när tågtrafiken passerar som vanligt. I oktober har vi delvis tågstopp på Mittbanan. Vi kommer då att passa på att lägga in en ny växel på Mittbanan, längs med Kolstavägen. Den nya växeln är en del i arbetet med förbindelsespåret i Bergsåker.

Vi kommer att inleda arbetena torsdagen den 15 oktober. Vi räknar med att vara färdiga måndag den 19 oktober.

Arbetena innebär att vi kommer att jobba utanför ordinarie arbetstid de aktuella dagarna. Arbetena kan upplevas som bullerstörande. Det innebär också att det kommer att röra sig mer byggtrafik i området. Vi ber er som rör er i området därför att vara uppmärksam under den aktuella perioden.