Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Adventmarknad
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Bilder från öppet hus för Dingersjö mötesstation den 30 november

I samband med att Adventskväll arrangerades i Njurundabommen bjöd vi tillsammans med vår entreprenör Skanska in till ett öppet hus för fira att bygget är igång och för att ge möjlighet att ställa frågor.

Omkring 80 personer passade på att titta in hos oss i Aulan på Kyrkmons skola där vi erbjöd flera aktiviteter. Från klockan 17.00 hade vi drop in med möjlighet att ställa frågor om pågående projekt med ombyggnad av väg 562 och den nya järnvägen med en station i Njurundabommen samt angränsande projekt såsom dubbelspåret, Juniskärsvägen och Njurundabommens centrumupprustning.

Till kvällens aktiviteter hade Skanska ordnat en minigrävare som var rolig för både barn och vuxna.Femåriga Beata Eveborn från Njurunda testar minigrävaren
Kanske en framtida tjej inom bygg- och anläggningsbranchen!? Femåriga Beata Eveborn från Njurunda vågade testköra grävmaskinen.
  

projektledare Robert Pettersson blir som barn på nytt när han testar minigrävaren

Trafikverkets projektledare Robert Pettersson blev som barn på nytt när han provkörde minigrävaren, för tredje gången!!!

Milton  år och Molly 6 år tävlar

Milton 2 år och Molly 6 år från Skedlo passade på att tävla. Bokstäverna skulle bilda ordet Tågresor och det fixade Molly galant. Heliumballonger, tablettaskar och reflexer blev vinster till dem båda.

Bjön Sjölund svarar på frågor om centrumupprustningen i Njurundabommen

Björn Sjölund från Trafikverket svarade på frågor om centrumupprustningen i Njurundabommen. Han berättade även att vi bjuder in till ett samrådsmöte om just centrumupprusningen den 14 december i aulan på Kyrkmons skola.

Många passade på att titta in för att få svar på sina frågor eller bara uppdatera sig om vad som är på gång.

Många passade på att titta in för att få svar på sina frågor eller bara uppdatera sig om vad som är på gång.

Vi bjöd på fika som serverades av den lokala idrottsföreningen NSK.

Material från mötet hittar du under Dokument/Informationsmaterial för projektet. En sammanfattning med övergripande tidplan finns i foldern "Dingersjö förlängd mötesstation och ombyggnad av väg 562 mellan Bommen och Nolby".