Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Tågräls och tåg
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tillfälligt bullrande arbeten

Den 27-30 november kommer vår entreprenör Skanska att tillfälligt återuppta pålningsarbetena mellan Mjösundsvägen och Stångån. Arbetena beräknas pågå kl 07.00-18.00 till och med torsdag den 30 november och kan upplevas bullerstörande.

Inför de större pålningsarbetena som ska utföras under våren 2018 behöver vår entreprenör Skanska utföra pålnings- arbeten i mindre omfattning måndag-torsdag till veckan.

- Skanska kommer att slå ned några pålar i marken dels av produktionstekniska skäl, för att analysera resultatet inför vårens pålning, och dels för att fortsätta mäta buller och vibrationer. Mätresultatet kommer att användas för att titta på hur buller i samband med kommande pålningsarbeten kan minimeras, berättar Trafikverkets projektledare Robert Pettersson.

Öppet hus

Torsdag den 30 november arrangeras Adventskväll i Njurundabommen. När du besöker Adventskväll, passa gärna på att titta in till oss i Kyrkmons skolas aula mellan kl 17.00 och 20.30. Vi har drop in med olika aktiviteter för att fira att bygget är igång. Vid två tillfällen, kl 18.00 och 19.00, ger vi en kortfattad samlad bild av vad som är på gång i och kring Njurundabommen. Varmt välkommen att komma förbi och få svar på dina frågor!

Har du frågor innan dess är du välkommen att höra av dig till oss. Se kontaktuppgifter under "Kontakta oss" längre upp på sidan.