Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Återkommande information i Njurundabladet

Det är stora projekt som pågår och fler som kommer att starta för att utveckla Njurunda. Håll koll på Njurundabladet när den kommer i din brevlåda. Där har vi återkommande information om infrastrukturprojekten i Njurunda.

Sundsvall växer så att det knakar och under de närmsta åren kommer det att grävas och byggas på många håll i Njurunda. Sundsvall är den stad, utanför storstadsregionerna, där det satsar mest på infrastruktur just nu. Det är många olika aktörer och samhällsbyggare som satsar på att utveckla i kommunen.

För att du ska få en helhetsbild och löpande uppdateringar kring infrastrukturprojekten i Njurunda så informerar Trafikverket och Sundsvalls kommun återkommande i Njurundabladet.

Håll utkik i din brevlåda när Njurundabladet kommer om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer och på vilket sätt de löpande arbetena påverkar dig. Nästa nummer kommer den 16 mars. Då informerar vi om att järnvägsbron över Mjösundsvägen ska gjutas och hur det arbetet påverkar gående och cyklister som passerar under bron. 

 Klicka på bilden för att läsa februari-annonsen digitalt i Njurundabladet