Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Aktuellt om sprängningsarbetena

Tisdag den 19:e och torsdag den 21 juni kommer vi spränga berg tidigt på morgonen, kring kl 04.30. Vi gör det för att minimera trafikstörningar då berget som vi ska spränga står väldigt nära E4.

Sprängningsarbetena som pågått intill E4 vid Mäjaberget strax norr om Ullånger och cirka 2 km norrut sedan november 2017 börjar närma sig sitt slut.

- Vi har kommit till ett bergparti som dels är högt och dels står väldigt nära E4. När vi spränger detta bergparti innebär det längre stopp för trafikanterna. För att minimera trafikstörningarna har vi valt att spränga redan kl 04.30 vid två tillfällen när E4 är lågt trafikerad. Smällen från sprängsalvan kommer att höras över hela socknen, berättar Trafikverkets projektledare Torbjörn Nylander som hoppas på förståelse från närboende.

Sprängningsarbetena utförs som den del i arbetet med att förbättra trafiksäkerheten och framkomligheten på sträckan mellan Ullånger - Docksta.

Mer information

Vi ber om överseende med de tillfälliga störningar som kan uppstå. Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig till oss, se kontaktuppgifter under "Kontakta oss" längre upp på sidan. Behöver du få veta när en sprängning sker? Då ringer du till Fredrik Nilsson, produktionschef på Skanska, 010-448 19 12

Tack för din förståelse och visas hänsyn!

.