Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Arbetena utökas - pågår på flera platser längs sträckan

Nu när vi lämnat en historisk vinter bakom oss passar våra entreprenörer på att utföra arbeten på flera håll på och längs E4 mellan Ullånger och Docksta. Arbetena innebär bland annat mer byggtrafik i området och begränsad framkomlighet.

Denna sträcka av E4 ska byggas om till en mötesfri väg med mitträcke för att öka trafiksäkerheten. I sommar sker en hel del arbeten på och väldigt nära E4.

- Vissa arbetsmoment innebär att trafiken på E4 periodvis kan komma att ledas med trafikljus eller lots vilket gör att det kan ta något längre tid att passera sträckan mellan Ullånger och Docksta, berättar projektledare Torbjörn Nylander.

Vi bygger en ny gång- och cykelväg parallellt med E4 som kommer att knyta ihop orterna på ett nytt sätt. Arbetet med gång- och cykelvägen intensifieras vilket innebär mer byggtrafik, buller och byggdamm.

- Jag vill uppmana dig som bor och vistas i området att vara uppmärksam på byggtrafiken och att respektera avspärrningar. Arbetsområdet är förbjudet att beträda. Det är ett farligt område att vistas inom och det ställer höga säkerhetskrav på våra entreprenörer som dagligen arbetar där, berättar Torbjörn.

Har du frågor eller annat du vill upplysa oss om är du varmt välkommen att höra av dig. Se kontaktuppgifter under "Kontakta oss" här ovan.

Tack för ditt tålamod och visad hänsyn!