Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Avstängning av E14 i samband med avverkning

I samband med trädfällning kommer vi att stänga av E14 mellan Timmervägen och Blåberget kortare stunder. Trafiken regleras då med trafikljus.

Just nu genomför vi avverkning inför ombyggnationen av E14 mellan Timmervägen och Blåberget. I samband med att entreprenören ska avverka träden närmast den befintliga vägen behöver vi stänga av för passerande trafik under kortare stunder. Anledningen är säkerhet.

Avstängningarna kommer att inledas onsdagen den 23 januari och pågå till och med den 6 februari. Avstängningarna kommer att ske vardagar mellan 9.00 och 15.00 samt mellan 18.00 och 23.00. I samband med avstängningen regleras trafiken med trafikljus.

Under sen vinter eller tidig vår kommer vi fortsätta de förberedande arbetena genom att genomföra sprängningar längs samma sträcka. Även då kommer trafiken att stängas av under kortare stunder. Vi kommer att informeras i god tid inför sprängningsarbetena.