Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nytt nummer av Tidningen Byggplats - Järnvägen som knyter ihop allt

Håll utkik, den 9-10 december får du som bor i Sundsvall och Timrå tidningen Byggplats i din brevlåda! I detta nummer får du en bild av hur järnvägen med Bergsåker triangelspår, Maland- och Tunadalspåret, Logistikparken och Resecentrum knyter ihop allt.

Här kan du läsa tidningen digitalt

Tidningen Byggplats är ett magasin som lyfter fram de stora infrastruktursatsningarna i vår region. Reportage och bilder om och kring ombyggnad av gamla E4, cykelsatsningar, nya bostadsområden, VA-investeringar, energiutveckling, kollektivtrafikutbyggnad, logistiksatsningar med mera.

Här möter vi väna vägbyggare, goda grannar, driftiga entreprenörer, makalösa maskiner, stum betong, klassisk ingenjörskonst, nya jobb och en växande och attraktivare stad.

Byggplats delas ut till alla hushåll i Sundsvall och Timrå två gånger per år. Det är ett fristående magasin finansierad av samarbetspartners och annonser.