Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Välkommen till öppet hus och samråd om den nya järnvägsanslutningen i Maland

Onsdag den 4 oktober kl 17.00-20.30 bjuder vi in till ett öppet hus och samråd i Sköns församlingsgård om nya järnvägsanslutningen i Maland. Kl 18.30 presenterar vi föreslagen lösning och fortsatt arbete. Varmt välkommen!

Vi planerar för en ny järnväg i Maland som är en del av "projektet Maland- och Tunadalsspåret".  Vi har arbetat fram en optimerad sträckning för järnvägen och vill nu samråda om föreslagen lösning och fortsatt arbete med järnvägsplanen.

Synpunkter: Dina synpunkter är värdefulla för vårt fortsatta arbete. Du har möjlighet att lämna dina synpunkter på mötet. Det går även bra att lämna synpunkter till investeringsprojekt@trafikverket.se eller Trafikverket, Ärendemottagningen, Box 810, 781 28 Borlänge, Ange ärendenummer TRV 2015/35756.

Varmt välkommen till öppet hus i Sköns församlingsgård den 4 oktober för att träffa representanter från projektet och få svar på dina frågor.

Med den nya järnvägen får vi en förbindelse mellan Ådalsbanan och Tunadalsspåret som gör att tågen inte längre behöver åka till Timrå Centralstation för att vända och byta till ett annat spår.