Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Inbjudan till informationsmöte projekt Maland

Vi bjuder in till Informationsmöte för att berätta vad som händer i projekt järnvägsplan Maland och vilka möjligheter som finns till att få bostad via MittHem eller TimråBo

Detta möte vänder sig i första hand till dig som idag bor i hyreslägenhet i området och som även fortsättningsvis vill flytta till en hyreslägenhet då det blir aktuellt med flytt. Eller till dig som idag bor i hus och vill flytta till hyreslägenhet.

Du är välkomna på informationsmöte den 25 juni kl 18:00 på Björneborgsgatan 41. Trafikverkets projektkontor i Sundsvall.

På informationsmötet kommer vi berätta vad som händer i järnvägsprojektet avseende järnvägsplan Maland. I vilket läge är vi projektet nu, tidplan framöver med mera.

På mötet kommer representanter från MittHem och TimråBo berätta om hur de kan hjälpa till med bostadssökande och hur deras köer ser ut i nuläget.

Eventuellt kommer även representanter från privata bostadsbolag att medverka.

Välkomna!