Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Begränsad framkomlighet på E4 i höjd med Birsta

I samband med att vi ska montera stänkskydd på kontaktledningen på Ådalsbanan kommer framkomligheten på E4 i höjd med Birsta, norr om Sundsvall, vara något begränsad.

Med jämna mellanrum stoppar vi trafiken på järnvägen helt eller delvis för att kunna göra arbeten som inte går att genomföra när tågtrafiken passerar som vanligt. I oktober har vi delvis tågstopp på Mittbanan och Ådalsbanan. Vi kommer då att passa på att montera stänkskydd till kontaktledningen på järnvägen. Arbetena kommer att göras från E4 och Norravägen i höjd med Birsta norr om Sundsvall.

Arbetena kommer att genomföras med start torsdag 15 oktober och avslutas på måndag 19 oktober. Vi kommer att arbeta mellan klockan 18.00 och 07.00.

Vägarna kommer att vara framkomliga under arbetena, men med reduserad hastighet. Vi ber trafikanter att ta det lugnt förbi arbetsområdet.