Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Helgarbete längs Tunadalsspåret

För att hinna med de avslutande arbetena på Tunadalsspåret måste vi arbeta under helgen vecka 39. Arbete kommer att pågå mellan klockan 07.00 och 21.00 fredag 1 oktober till söndag 3 oktober.

Vi kommer att arbeta både på och bredvid spåret – främst i området mellan Ekenäsvägen och Sjöfartsvägen. Vi ska bland annat justera makadam på järnvägsbanken, färdigställa diken och göra andra dräneringsarbeten samt bygga färdigt servicevägarna. Vi ska också arbeta på Johannedalsvägen och göra mindre arbeten på Kulvägen.

Arbetena kommer att innebära visst arbetsbuller, men vi bedömmer att riktvärdena för inomhusmiljö kommer att hållas. Vi ber om ursäkt för de störningar som de utvidgade arbetstiderna kan innebära.

Vägarbetena på Johannedalsvägen

För att göra infarten till Tunadalssågen säkrare pågår just nu arbeten på Johannedalsvägen, vilka påverkar passerande trafik. Tyvärr har arbetena tagit längre tid än beräknat. Vi räknar med att arbetena kommer att vara klara tidigast i slutet av oktober.

Vi kommer att arbeta längs hela spåret mellan Ekenäsvägen och Sjöfartsvägen samt på Johannedalsvägen och Kulvägen.
Helgarbete kommer att ske i området markerat i kartbilden.