Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kvälls- och helgarbeten i Tunadal

Under vecka 36 intensifierar vi arbetet med Tunadalsspåret. Syftet är att hinna bli klara med alla nödvändiga arbeten innan tågtrafiken börjar rulla igen. Detta innebär att vi under veckan kommer att jobba både kvällar och helger på och längs spåret.

Precis som förra sommaren har vi även i år arbetat intensivt med Tunadalsspåret i samband med att det inte gått några tåg på sträckan. Snart är tågstoppet över och från och med måndag den 27 september rullar tågen som vanligt igen.

Men innan vi kan släppa på tågtrafiken återstår en del schaktnings- och fyllningsarbeten samt arbeten på själva järnvägsspåret. För att vi ska hinna bli klara innan det är dags att släppa på tågtrafiken igen behöver vi öka arbetstakten.

Mellan måndag den 6 september och söndag den 12 september kommer vi därför att arbeta mellan klockan 7.00 och 22.00. Arbete kommer att ske både under vardag och helg.

Arbetena kommer att ske på och längs spåret, mellan Ekenäsvägen och Kulvägen.

Självklart försöker vi att planera arbetsmomenten så att vi bullerstör så lite som möjligt under tidig morgon och sen kväll. Vi ber om ursäkt för de störningar arbetena kan  orsaka.