Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Beläggningsarbeten - extra långa köer måndag 7/10

På måndag den 7 oktober klockan 7-12 ska gamla E4 asfalteras i anslutning mot cirkulationsplatsen under Sundsvallsbron i Skönsberg. Trafikanter varnas för extra långa köer under rusningstid.

På måndag kommer de sista beläggningsarbetena för i år att utföras på gamla E4 i höjd med trafikplats Skönsberg. Arbetena startar på måndag kl 07.00 och innebär begränsad framkomlighet för trafikanter som ska köra in mot centrala Sundsvall. Vi vill varna för extra långa köer under rusningstid.

- Vi bedömer att beläggningsarbetet påverkar trafikanterna fram till kl 12.00 på måndag. Därefter fortsätter beläggningen på sidan om trafiken. Har du möjlighet att välja en annan väg eller undvika värsta timmen under rusningstid så gör det, uppmanar biträdande projektledare Björn Sjölund.

Under veckan kommer även tillfälliga linjer målas på vägen. Dessa blir tillfälliga med anledning av att det sista asfaltlagret och den slutliga målningen kommer att utföras till våren.

- Nu är vi i slutspurten i byggnationen av vår nya stadsgata. Beläggningsarbetena på gamla E4 går snart i mål för denna säsong och vägen ska förutom det översta asfaltslagret, linjemålning och planteringar, vara klar sista november i år. Fram till dess kommer vi påverka trafiken då räcken ska sättas, fyrvägskorsningen vid Skepparplatsen färdigställas och även delen av Skönsbergsvägen ovanför stödmuren ska asfalteras.  Jag vill passa på att ge trafikanterna en eloge för att dom har varit tålmodiga och visat  hänsyn till våra entreprenörer som jobbar längs en av Sundsvalls mest trafikerade vägar, säger Björn.