Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Nu stängs infarten till Inre hamnen från Storgatan

Inom kort stänger vi infarten till Inre hamnen via Storgatan. Stängningen är permanent. En vecka senare öppnar vi den nya infarten Nya Hamngatan.

I samband med att vi bygger om väg 562, gamla E4, mellan Sundsvalls resecentrum och trafikplats Skönsberg ska vi stänga infarten till Inre hamnen via Storgatan. Gatan kommer i framtiden bara att användas av gående och cyklister. Du som med bil eller annant motorfordon ska ta dig till Inre hamnen kommer i framtiden att få använda en ny infart, Nya Hamngatan, omkring 50 meter norr om den gamla infarten.

Måndagen den 10 augusti stängs infarten till Inre hamnen via Storgatan permanent. Måndag den 24 augusti, öppnar vi den nya infarten via Nya Hamngatan.

– Under den vecka vi stängt infarten via Storgatan och innan vi öppnar Nya Hamngatan leder vi om trafiken via Kolvägen, säger Björn Sjölund, delprojektledare på Trafikverket.

– Tänk på att det är ett arbetsområde och vi ber alla trafikanter att ta det lugnt, visa hänsyn och ha tålamod, fortsätter Björn Sjölund.