Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Utökade arbetstider längs väg 86

Trafikverkets entreprenör NVBS kommer att arbeta två timmar längre om dagen med bron över Sättnaån. Arbetena kommer att starta en timme tidigare och avslutas en timme senare.

Det är i samband med att vi ska bygga erosionsskydd i Sättnaån, strax norr om infarten mot Solumkvarn, som vi måste utöka arbetstiderna. Orsaken är att vi måste vara försiktiga för att inte orsaka grumling och därmed störa djur- och växtlivet i ån. Dessutom har vi krav på oss att inte påverka den våta arean i ån.

För att lyckas leva upp till kraven behöver vi arbeta två timmar längre per dag då det inte går att avbryta arbetsmomenten och samtidigt uppfylla kraven. Under november kommer vi därför att börja jobba en timme tidigare jämfört med vanligt och avsluta arbetet en timme senare. Våra arbetstider under november är: måndag till torsdag mellan klockan 06.00 och 20.00.

Vi ber om ursäkt för de eventuella störningar de utökade arbetstiderna kan orsaka. Vi försöker att planera så att arbetsmoment som bullrar eller på andra sätt riskerar att störa dig som närboende sker under normal arbetstid.

Tack för visad förståelse!