Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi närmar oss byggstart och bjuder in till informationsmöte 2 maj

Arbetet med att förbättra Juniskärsvägen förbi Döviksjön planeras starta i början av maj och arbetet ska utföras av YIT. Varmt välkommen till informationsmöte den 2 maj klockan 18.00 på Opalen. Vi svarar på frågor och berättar hur arbetena påverkar dig.

Upprustningen i området beräknas starta i början av maj och vi har upphanldat YIT som ska utföra arbetet med att förbättra Juniskärsvägen på en sträcka på 1,5 kilometer förbi Döviksjön mellan Apelvägen och Nylandsvägen. Arbetet planeras vara klart under hösten 2019.

Det kommer att vara trångt och besvärligt för de som bor och har utfarter inom byggområdet. Vägen kommer periodvis att vara stängd för genomfartstrafik och hänvisas via Junivägen.

– Många närboende kommer att beröras av arbetet och i vissa fall måste de ta en omväg via Junivägen. På grund av omfattningen av arbetena så är det nödvändigt för vår entreprenör att kunna arbeta på hela vägbredden. Vi ber om förståelse och visad hänsyn under byggtiden, säger projektledare Kerstin Holmgren

Skolskjutsarna/skolbussarna kommer att gå som vanligt morgon och eftermiddag, medan övriga bussar kommer att ledas om.Förändringar i busstrafiken kommer du att hitta på dintur.se.

Mer information

Vi hälsar dig välkommen till informationsmöte torsdag den 2 maj klockan 18.00 - 19.30 på Opalen, Skolgatan 1 i Kvissleby

Där berättar vår entreprenör YIT mer om vilka arbeten som ska utföras och vilken påverkan de kan få för dig. Du får även träffa representanter från Trafikverket och får möjlighet att få svar på dina frågor.

Varmt välkommen!