Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Bilden föreställer en vattendroppe som  kommer till vattenytan

Påminnelse om brunnsinventering och kommande provtagning

Vi påminner om att vi behöver få in uppgifter från dig som bor i området kring E18 mellan Köping och Västjädra.

Undersökningsområdet sträcker sig 150 meter på vardera sida om E18 och vi behöver information från dig som (enligt fastighetsregistret) äger en eller flera fastigheter inom detta område.

Hur lämnar jag information?

Du som brunnsägare har nu själv möjlighet att inkomma med dina uppgifter genom ett webbformulär eller via en pappersblankett.

Klicka här för att komma till webbformuläret

I formuläret fyller du i de uppgifter du känner till om din brunn (eller dina brunnar). Även du som inte har en brunn på din fastighet kan meddela det i formuläret, detta för att vi inte ska kontakta dig i fortsättningen.

Önskar du hellre fylla uppgifterna om din brunn via en pappersblankett eller mejl? Vänligen kontakta Nicklas Mauritzson, se kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Vänligen svara på webbformuläret senast tisdagen den 21 september 2021.

Vad händer sen?

På grund av rådande situation gällande Covid-19 planeras provtagning och eventuell fysisk inventering av brunnar att ske efter sommaren 2021. Detta kan dock komma att förskjutas beroende på utvecklingen av pandemin. Vi kommer att försöka kontakta dig för tidsbokning ca 1-2 veckor innan planerat besök.

Kontaktuppgifter

Om du vill få en pappersblankett eller har frågor gällande brunnsinventeringen eller provtagning av brunnar, vänligen kontakta Niklas Mauritzson, WSP, på telefon 010- 721 03 56 (tillgänglig klockan 8-17 på vardagar), eller e-post nicklas.mauritzson@wsp.com

För övriga frågor som rör vägen men inte är kopplade till inventering och provtagning av brunnar ber vi dig kontakta Magnus Nicklasson, markförhandlare Trafikverket, på telefon 010-123 70 94 eller e-post magnus.nicklasson@trafikverket.se.