Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Erfarenhetsutbyte och affärsmöjligheter på Regional Leverantörsdag

Lundbyleden med flera projekt deltar på Regional Leverantörsdag i Göteborg 24 oktober. Under dagen möts Trafikverket och privata aktörer för prata om Trafikverkets aktuella och kommande uppdrag i regionen.

Trafikverket anordnar dagen för att lyfta affärsmöjligheter i regionen och föra en dialog med privata aktörer. Entreprenörer och konsulter uppmanas att bidra med sina erfarenheter om hur vi tillsammans kan utreda, bygga och underhålla smart och ansvarsfullt i regionen.

Dagen bjuder på presentationer från flera arbeten som under 2016 och 2017 är i färd att upphandlas, såväl små som stora uppdrag. Dialogstationer erbjuds där anbudsgivare kan träffa Trafikverkets projektledare som presenterar sina uppdrag i detalj samt olika seminarier. Här finns även inköpare, säkerhets- och klimatexperter och samhällsplanerare redo att svara på frågor.

Länk till mer information om dagen och program
http://www.trafikverket.se/om-oss/nyheter/Evenemang/trafikverkets-regionala-leverantorsdagar-2016/

Mer information om upphandlingar hittar du på
http://www.trafikverket.se/for-dig-i-branschen/upphandling/planerade-upphandlingar/