Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Samråd

Mostphotos.com

Lämna synpunkter på projekt Göteborg–Borås

Här har du under hela samrådsprocessen möjlighet att lämna dina synpunkter på den nya järnvägen mellan Göteborg och Borås för respektive delsträcka.

Samråd pågår fram till dess att järnvägsplanen för respektive delsträcka ställs ut för granskning, men vad du tycker nu är vi tacksamma för om du skickar in så snart som möjligt. Tidpunkter för respektive delsträcka framgår nedan.

 

Delen Almedal–Mölnlycke 

Sista tidpunkt för att lämna synpunkter på lokaliseringsutredningen var 3 mars 2017. Du kan lämna synpunkter, men dessa kommer ej kunna behandlas inom lokaliseringsutredningen utan tas med till kommande skede där vi i detalj bestämmer var järnvägen ska gå.

Delen Almedal-Mölnlycke

 

Delen Mölnlycke–Bollebygd 

Du kan lämna dina synpunkter fram till dess att järnvägsplanen ställs ut för granskning.

Delen Mölnlycke-Bollebygd

 

Delen Bollebygd–Borås 

Sista tidpunkt för att lämna synpunkter på lokaliseringsutredningen var 3 oktober 2016. Du kan lämna synpunkter, men dessa kommer ej kunna behandlas inom lokaliseringsutredningen utan tas med till kommande skede där vi i detalj bestämmer var järnvägen ska gå.

Delen Bollebygd-Borås