Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Marieholmsförbindelsen, fotomontage

Marieholmsförbindelsen

Marieholmsförbindelsen förbättrar kommunikationerna och minskar sårbarheten i trafiksystemet mellan Göteborgs hamn och industrierna på Hisingen och den centrala delen av Göteborg.

Marieholmsförbindelsen består av Södra Marieholmsbron, en ny järnvägsbro över Göta älv, och Marieholmstunneln, en ny vägtunnel under älven. I anslutning till tunneln byggs två nya trafikplatser i flera plan.

Trafikomläggning vid Tingstadsmotet 7-9 februari
Vi fortsätter att lägga tillbaka trafiken på E6 vid Tingstadsmotet och nästa omläggning sker 7-9 februari, med start torsdagskvällen. Den kommande trafikomläggningen består av att E6:an i södergående riktning, det vill säga från Kungälvshållet mot Göteborg, läggs tillbaka till sitt permanenta läge.
För dig som trafikant märks inte omläggningen mer än att du nu får en "rakare" väg mot Göteborg istället för den extra "kurva" du i dagsläget kör fram till Tingstadstunneln. Under korta stunder på natten kan det vara begränsad framkomlighet.