Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Avstängning på Stockholmsvägen i Vårgårda

Mellan 11 oktober och 25 november är anslutningen mellan Stockholmsvägen och väg 181 i Vårgårda avstängd. Kör istället via Vänersborgsvägen för att nå E20 och väg 181. Gående och cyklister påverkas inte av avstängningen.

Kartan visar att Stockholmsgatan i Vårgårda är avstängd i anslutningen till väg 181. Vänersborgsvägen är markerad på kartan som omledningsväg.
Avstängningen påverkar Stockholmsvägens anslutning till väg 181 i Vårgårda 

Vi bygger ut E20 förbi Vårgårda till mötesseparerad väg i befintlig sträckning för ökad trafiksäkerhet och framkomlighet. I arbetet med att bygga den nya trafikplatsen Fagrabo behöver vi nu stänga av Stockholmsgatans anslutning till väg 181 mellan 11 oktober och 25 november.

Körväg när anslutningen från Stockholmsvägen är avstängd

Kör via Vänersborgsvägen och använd till exempel trafikplats Vårgårda för att ansluta till E20. För att nå väg 181 kör du via E20 och den tillfälliga anslutningsväg som byggts norr om kommande trafikplats Fagrabo (vid Rasta), följ tillfällig skyltning mot Herrljunga.

Gående och cyklister påverkas inte av avstängningen

Den nya gång- och cykelporten under väg 181 är öppen under tiden vi bygger den nya trafikplatsen. Du som går eller cyklar kan passera från Stockholmsgatan och under väg 181 precis som tidigare. 

Två nya kilometer med trafikpåverkan norr om Vårgårda

E20 leds om förbi Vårgårda sedan 27 september. Från mitten av oktober utökar vi arbetet och det blir cirka 4,5 kilometer förbi och strax norr om Vårgårda som berörs av sänkta hastigheter och begränsad omkörningsmöjlighet.

Läs mer om E20-omledningen förbi Vårgårda