Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Påfarten till E20 i Tollered i riktning mot Göteborg stängs – kör via Nääsmotet

Under perioden mellan 11 oktober och 4 november kommer påfarten till E20 i Tollered i riktning mot Göteborg stängas i samband med beläggningsarbeten. Kör istället via Nääsmotet (mot 89).

Kartillustration som visar att anslutningarna till E20 i Tollered, i södergående rikting, stängs och att närmsta mot är Nääsmotet, nummer 89.
 

Vi planerar att utföra beläggningsarbeten på av- och påfartsramperna till södergående E20 i Tollered (vid Nääs Fabriker) under vecka 41-44. Beläggningsarbeten är väderberoende och tiden för arbetet kan förlängas på grund av regn och kyla.

Vägarbetet innebär att du under perioden inte kan använda Tolleredsmotet för att köra på E20 på den västra sidan för att köra i riktning mot Göteborg. Kör istället via Kvikullavägen och Nääsmotet (89) för att ta dig till och från E20.

Avfarten i Tollered påverkas också men kommer bara tidvis att vara avstängd – följ skyltningen. Kollektivtrafiken kommer att gå som vanligt.