Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Förbättrar dialogen med cyklister

Vi strävar efter att upprätthålla en god kvalitet på cykelvägarna under byggtid. För att kunna få snabb input till förbättringar har vi tillsammans med projekt Hisingsbron startat en cykelreferensgrupp.

Syftet är att snabbt kunna göra enkla åtgärder kopplat till säkerhet, trygghet och orienterbarhet. Exempelvis om det befinner sig farliga föremål eller liknande på cykelbanan, om skyltningen är svår att förstå kan förbättras eller om man kan ändra vinklar för att få bättre framkomlighet.  De som deltar i referensgruppen cyklar till jobbet och har sin målpunkt i området Lilla Bommen – Gullbergsstrand. Gruppen är nu full och kommer att pågå fram till januari/februari och sedan utvärderas.

Förhoppningen är att skapa en bra dialog och förutsättningar för cyklister i området.

Vill du veta mer om satsningen? Ta kontakt med Karrar Kathem telefon 010-1232275 eller maila karrar.kathem@trafikverket.se, ansvarig för Mobility Management i projekt E45 Lilla Bommen-Marieholm