Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

GC-passage öster om Stadstjänarebron stängs tillfälligt 23-26 november

Fredagen den 23 november börjar vi riva valvsställningen då vi är klara med våra gjutningar för det Södra tunnelröret. Det innebär att gång- och cykelpassagen öster om Stadstjänarebron stängs under några dagar.

För att få tillgång till arbetsområdet kommer gång och cykel-passagen strax öster om Stadstjänarebron (över Gullbergstunneln) att stängas den 23/11 kl 09.00 till den 26/11 kl 15.00. Gång- och cykeltrafik hänvisas i första hand till Stationsmotet. För mer information om gång- och cykelvägar titta gärna på kartan här.

Under samma period genomför Hisingsbrons arbeten med Stadstjänarebron, vilket innebär att E45 Götaleden stängs för all trafik västerut strax väster om Falutorget. Det medför att det inte är möjligt att köra västerut mot Götatunneln på vanligt sätt – det vill säga via E45 Götaleden. Du hittar mer information om hur du tar dig fram i området under denna period på Trafik Göteborgs sida här