Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Förändringar på gång- och cykelväg över Stadstjänarebron

Nyligen skiftade gång och cykeltrafiken på Stadstjänarebron läge, eftersom arbetsytan vid sidan av bron behöver bli tillgänglig.

Det innebär inga stora förändringar, men övergången är nu lite smalare, så ta det försiktigt. För att att förtydliga hur man tar sig fram har en ny linjemålning gjorts och nya skyltar har satts upp. Överfarten ingår i det Lila Stråket från centralen, se länk. Lila stråket

Vi har en ständig dialog med cyklister genom en cykelreferensgrupp som finns inom Gullbergsvassområdet tillsammans med projekt Hisingsbron. Bland annat har otydlig skyltning varit en av huvudfrågorna. Syftet med gruppen är att vi ska kunna upprätthålla en god standard under byggtiden och göra enkla åtgärder kopplat till säkerhet, trygghet och orienterbarhet. Förhoppningen är att ha en fortsatt god dialog om förutsättningar för cyklister i området. Klicka här för att se en karta över aktuella gång- och cykelvägar i området runt Gullbergsvass, inom vårt arbetsområde.