Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Samtal
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Vi vill gärna veta vad du tycker!

Med start i början av juni genomförs samråd inom projektet. Vi vill gärna ta del av synpunkter om den väg- och järnvägsplan som innefattar Lundbyleden och Bohusbanan vid Brunnsbo.

Trafikverket har under 2014 samrått om förslag till vägplan gällande E6.21 Lundbyleden delen Brantingmotet – Kvillemotet. I och med att dubbelspår för Bohusbanan vid Brunnsbo nu ingår som en permanent lösning i projektet genomför vi en ny samrådsprocess där trafikförslaget innefattar både väg och järnväg. Synpunkter som lämnats i samband med tidigare samråd kommer att beaktas i det fortsatta arbetet. 

Samrådsmaterial finns tillgängligt på Trafikverket, Kruthusgatan 17 i Göteborg, och även här på sidan under rubriken Dokument. 

Samrådet ger dig möjlighet att lämna synpunkter på projektet och är ett tillfälle för samtal och diskussion för de som önskar. Du kan hitta telefon och adresser till projektledningen under fliken Visa kontaktuppgifter här på sidan.

Dina synpunkter på samrådsmaterialet kan du skicka till:

Trafikverket
Ärendemottagningen, Region Väst
Box 810
781 28 Borlänge

Märk synpunkterna med TRV 2015/39325

Du kan också skicka dina synpunkter via e-post till investering@trafikverket.se.

Märk synpunkterna med TRV 2015/39325