Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Väg- och järnvägsplan – Lundbyleden och Bohusbanan vid Brunnsbo tillgänglig för granskning

Välkommen att ta del av väg- och järnvägsplanen för ombyggnad av Lundbyleden, delen Brantingsmotet - Ringömotet och Bohusbanan vid Brunnsbo

Från den 27 februari fram till 24 mars 2017 finns planen tillgänglig för granskning. Du kan ta del av handlingarna och lämna in synpunkter.

Den kombinerade väg- och järnvägsplanen ger förslag på hur E6:21 Lundbyleden kan komma att byggas om på sträckan Brantingmotet – Ringömotet samtidigt som Bohusbanan byggs ut till dubbelspår vid Brunnsbo. Ledens ombyggnad planeras för att öka kopplingen till det lokala vägnätet, höja trafiksäkerheten och möjliggöra utvecklingen av områdena kring Backaplan och Brunnsbo. Bohusbanan byggs ut till dubbelspår för att minska störningskänsligheten på järnvägsnätet.

Träffa projektrepresentanter på Lundby bibliotek

Den 1 mars och 15 mars har du möjlighet att träffa personal från Trafikverket på Lundby bibliotek och ställa frågor om planerna. Representanter finns på plats båda dagarna mellan klockan 16.00 och 19.00.

Här kan du ta del av handlingarna

När granskningsperioden inleds lägger vi upp delar av handlingarna här på webbsidan under fliken Dokument, som du når via länken: Aktuella dokument för Lundbyleden

Vissa dokument som ingår i handlingen får inte publiceras på webbsidan på grund av exempelvis PUL (Personuppgiftslagen). Vill du ta del av handlingarna i sin helhet så finns de på följande platser:

  • Lundby bibliotek, Borstbindaregatan 12A
  • GöteborgTrafikverket, Kruthusgatan 17
  • Göteborg Stadsbyggnadskontoret, Köpmansgatan 20 i Göteborg.

Välkommen att lämna synpunkter på förslaget

Dina synpunkter ska ha kommit till oss via e-post eller post senast den 27 mars 2017. Skickar du dina synpunkter med e-post använder du adressen investeringsprojekt@trafikverket.se och med vanlig post:

Trafikverket
Ärendemottagningen
Box 801
781 28 Borlänge

Var vänlig ange ärendenummer TRV 2015/39325.

För mer information kontakta projektledare Lennart Olsson. Telefon: 010-123 78 63, e-post; lennart.olsson@trafikverket.se