Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Tyck till på vårt samråd om Lundbyleden och Bohusbanan

Den 21 januari bjuder projektet in till ett samrådsmöte för att berätta om planerna för ombyggnationen av Lundbyleden och Bohusbanan vid Brunnsbo. Välkommen att delta med dina synpunkter!

Göteborg står inför sitt största utvecklingssprång i modern historia. Och en ombyggnation av Lundbyleden är en pusselbit i planerna för att knyta ihop Göteborg över älven. En ombyggd Lundbyled mellan Hjalmar Brantingsmotet och Ringömotet är en förutsättning för Göteborgs Stads planer, och för att möta de ändrade trafikströmmar som kommer uppstå i samband med att Marieholmstunneln öppnar.

Välkommen att träffa oss och höra mer om planerna för Lundbyleden

Trafikverket bjuder in till samråd för att berätta om ledens och järnvägens föreslagna ombyggnation. Under mötet ges möjlighet att lämna synpunkter på projektet, och tillfälle för samtal och diskussion.
Tid och plats: Torsdag den 21 januari kl. 18 i Backa Folkets hus, Granåsgatan 2, Hisings Backa .
Här kommer även representanter från Göteborgs Stad finnas på plats och berätta om stadens utvecklingsplaner för området.

Material och synpunkter

Samrådsmaterial för Trafikverkets ombyggnation av Lundbyleden och Bohusbanan finns från den 13 januari tillgängligt på Trafikverket, Kruthusgatan 17 i Göteborg, hos Stadsbyggnadskontoret, Köpmansgatan 20 i Göteborg, och här på projektets webbsida under rubriken dokument

De synpunkter som lämnas kommer att beaktas i det fortsatta arbetet. Märk dina synpunkter med diarienummer TRV 2015/39325 och skicka till oss via e-post eller vanlig post senast den 3 mars 2016.

E-post skickar du till: investeringsprojekt@trafikverket.se

vill du skicka brev är adressen:

Trafikverket Ärendemottagningen
Box 810
781 28 Borlänge