Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Promenera sträckan Eriksberg-Pölsebo tillsammans med oss!

Är du trött på ritningar och en massa streck på kartor? Nu har du chansen att komma ut i verkligheten och promenera sträckan Eriksberg−Pölsebo tillsammans med oss i projektet. Promenaderna genomförs 21 maj och 26 maj.

Promenaden på torsdag 21 maj är inställd!

Medan vi promenerar berättar vi om vårt arbete och vi visar var den nya tunneln kommer att gå. Promenaden genomförs under två tillfällen, torsdag 21 maj och tisdag 26 maj, när järnvägsplanen är ute på granskning.

På den här sidan kan du anmäla dig till promenaden. Välj en tid och glöm inte att klicka på skicka när du har fyllt i dina uppgifter. Kontakta Trafikverkets kundtjänst på telefon 0771-921 921 vid frågor eller problem med anmälan.

Sista dag för anmälan
Anmäl dig senast 13 maj 2015. Vid stort intresse kommer det att finnas chans att anmäla sig till höstens promenader. Välkommen!

Tid och plats
Vi samlas vid Statoil bensinstation på Säterigatan 10, Eriksberg, och går sedan vidare mot Bratteråsberget, längs Säterigatan, bort till Krokängsparken och avslutar vid Västra Eriksbergsbron.
Torsdag 21 maj kl. 18.00–19.30
Tisdag 26 maj kl. 18.00–19.30