Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Pågående arbeten

Nu börjar den kommande byggstarten märkas. Ett första arbetsområde vid klubbhuset har spärrats av, plank och stängsel kommer snart monteras och ny hundrastgård har byggts.


Fotbollsplanen och parkeringen
Detta område har spärrats av och är nu ett arbetsområde. Entreprenören kommer att börja gräva mindre provgropar längs planen och på grusplanen mellan Celsius och Bratteråsgatan. Det görs för att undersöka markens beskaffenhet eller karaktär. Området kan därför inte beträdas.

Plank och stängsel
Under hösten kommer även plank och stängsel sättas upp runt arbetsområdet. Planken blir tegelröda och monteras mot säterigatan, medan det mot parken monteras byggstängsel. Bakom avspärrningarna grävs sedan de stora schakterna.


Byggkontor etableras vid Londongatan

Vid den gamla hundrastgården kommer Skanska etablera arbetsbodar och kontor. Arbetet påbörjas under slutet av oktober till december. Härifrån kommer sedan projektet att ledas. Mindre etableringar kommer också finnas vid fotbollsplanen och bakom circle K och vid Bratteråsgatan.

Ny hundrastgård för lekglada hundar
Vid Londongatan har en ny hundrastgård byggts. Rastgården ligger bredvid den befintliga, som kommer att hamna bakom planken för Hamnbanans arbetsområde. (Bänkar och stockar kommer att flyttas över från den gamla rastgården).

Både bänken och stockarna som finns i den äldre hundrastgården kommer flyttas över till den nya.  Hundrastgården kommer att var öppen under hela byggtiden och när Hamnbanan är färdigbyggd återöppnas den äldre rastgården.

Nedtagning av träd
Arbetet med att ta ner träd har inletts längs Säterigatan, celsiusgatan och Bratteråsgatan. Samt vid Nordviksgatan. (Vi har ännu ingen tid då vid och i Krokngsparken tas ned. Informaton om detta kommer. )