Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Attitydundersökning om projekt Göteborg–Borås

Vad tycker boende och företag i Mölndal, Härryda, Bollebygd och Borås om projekt Göteborg–Borås? Nu genomförs en attitydundersökning för att få svaret.

I november och en bit in i december är det dags för en temperaturmätning om vad de som bor och verkar längs den nya järnvägens sträckning tycker om projektet.

– Är du en av de som blir uppringd och tillfrågad att svara på några frågor om projektet hoppas vi att du tar dig tid att svara, säger Sara Ramberg, kommunikationsansvarig för projekt Göteborg–Borås. Dina åsikter är viktiga för oss i vårt fortsatta arbete och används bland annat när vi planerar våra kommunikationsinsatser.

Det är andra gången som projekt Göteborg–Borås undersöker invånarnas och företagens kännedom och attityder gentemot projektet. Attitydundersökningen genomförs av företaget Markör på uppdrag av Trafikverket.