Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Denna nyhet är äldre än 6 månader

Svar på synpunkter på information vid öppet hus

Den 30 september fanns en insändare från Vincent Andrèasson med i Härryda-Posten. Insändaren gällde informationen vid projektets öppna hus i Mölnlycke den 28 september. Här kan du läsa vårt svar.

Svaret skickades till Härryda-Posten den 1 oktober 2015. Publicerad: 7 oktober 2015.

Vi beklagar att du är missnöjd med informationen vid vårt öppna hus i Mölnlycke. Det var det första i en rad träffar och samråd vi kommer att ha under planeringen och bygget av den nya höghastighetsjärnvägen. När vi är lite längre fram i utredningarna kommer vi också att bjuda in till möten riktade till fastighetsägare och boende i närheten av den planerade järnvägen.

I så här tidiga skeden av planeringen finns inte alla svar och en del av processen är att berörda kan vara med och påverka planeringen. Ju tidigare vi får in synpunkter, desto större möjlighet har vi att ta hänsyn till dem.

Det var ett stort antal intresserade besökare vid mötet i Mölnlycke och det blev tidvis kö till Trafikverkets personal. Besökare och andra som inte fått svar på sina frågor välkomnar vi att ta kontakt med oss via telefon eller e-post. Kontaktuppgifter finns på projektets webbsida www.trafikverket.se/goteborg-boras.

Sara Ramberg, kommunikationsansvarig