Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

Kvinna står på perrong och väntar på tåg

Jobba hos oss i Göteborg–Borås

Vill du vara en del av något stort? Göteborg–Borås är en del av nya stambanor, ett av Sveriges största infrastrukturprojekt. Här får du arbeta i en miljö som kännetecknas av trivsel, ansvarstagande och gemenskap.

Hos oss på Trafikverket hittar du en mängd spännande och intressanta arbetsuppgifter, där du utvecklar och förvaltar infrastruktur och bidrar till att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt. I Göteborg–Borås arbetar du med helheten – från planering, projektering och byggnation till färdig järnväg. Tillsammans med engagerade kollegor arbetar du för att skapa smarta och hållbara transportlösningar. Hos oss arbetar du i en miljö där trivseln och ansvarstagandet är högt, gemenskapen stark och förtroendet för varandra stort. För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi bli fler.

Lediga tjänster

När processen går vidare till nästa skede ökar programmets behov av kompetens inom flera områden. Nedan ser du de tjänster som vi söker just nu.