Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Mellan 26 juni och 14 juli lägger vi om trafiken på E6 vid Tingstadsmotet

Under den här perioden genomför vi flera trafikomläggningar. Omläggningarna gäller både norr- och södergående riktning.

Räkna med längre restid under den här tiden, och var uppmärksam på att din resväg kan vara förändrad samt respektera hastighetsbegränsningen. Gång och cykelbanan kommer att vara öppen under hela byggtiden. I oktober stänger vi av bron vid Tingstadsmotet. Mer information angående exakta datum kommer i höst.

Nu är även den första etappen med den nya högbron mellan Marieholmstunneln och Lundbyleden klar. I samband med trafikomläggningarna kommer vi under ett antal nätter att bygga om gjutformen så att vi kan fortsätta med nästa etapp. Arbetet vi nu gör är ett viktigt delmoment i Marieholmsförbindelsen, där vi ska ansluta befintligt vägnät med Marieholmstunneln.

På vår webbsida hittar du mer information om de planerade arbetena kring E6 Tingstad. Anmäl dig gärna till vår SMS-tjänst. Då får du information om när Marieholmsförbindelsens arbeten kommer att påverka trafiken. Informationen skickas direkt till din mobiltelefon och tjänsten är gratis inom Sverige.

Här kan du läsa mer om Marieholmsförbindelsens arbeten vid E6 Tingstadsmotet.

Här kan du anmäla dig till vår SMS-tjänst.