Kakor (cookies) Trafikverket använder kakor för att förbättra och anpassa ditt besök på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen accepterar du användandet av dessa kakor.
Läs mer om kakor och hur du avaktiverar dem

alt
Denna nyhet är äldre än 6 månader

Besök byggarbetsplatsen vid Marieholm under Framtidsdagen den 16 september

I samband med Framtidsdagen 2017 som arrangeras av Västsvenska Paketet den 16 september hålls vår byggarbetsplats vid Marieholm öppet för nyfikna besökare.

Tillsammans med många av de flera stora byggprojekten i stan bjuder Västsvenska paketet in till en promenad längs drömmarnas kaj utmed älven. Promenaden börjar i Älvrummet och avslutas vid byggarbetsplatsen där Marieholmstunneln byggs vid Marieholm. Längs vägen kan du träffa de som planerar i centrala Göteborg, ställa frågor, känna på maskinerna och komma in på en av de största byggarbetsplatserna i staden, där Marieholmstunneln byggs.

Välkomna att besöka vår arbetsplats, en unik och spektakulär plats mitt i centrala Göteborg.
Mellan klockan 11:00 - 14:00 har du möjlighet att träffa några av oss som arbetar med Marieholmsförbindelsen. Vi bygger just nu Marieholmstunnelns andra tunneldel i torrdockan vid Marieholm, den förbereds bland annat för sjösättningen i december 2017.